Menu

NIS "SA NAMA NA PUTU"

Naši prijatelji iz NIS-a, pokrenuli su veliku akciju pod nazivom NIS – “Sa nama na putu” gde sve proizvode iz kolekcije UMBRO možete kupiti uz fantastične pogodnosti. A o čemu se radi?

Samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama čeka vas posebno dizajnirana linija putnih kofera, rančeva i torbica brenda UMBRO i to po fantastičnom popustu do 65% uz sakupljene kupone ili 'Sa nama na putu' karticu. Imate mogućnost da putujte komforno i bezbrižno uz kofere koje odlikuje Travel SENTRY tehnologija za dodatnu sigurnost vaših stvari.

Medjutim… Ukoliko pažljivo budete slušali HIT FM radio, imate priliku da osvojite nikad lakše jedan od ovih vrhunskih kofera po izboru ili… što da ne? i ceo paket!

A kako? Sve što je potrebno jeste da slušate šta voditelji pričaju o NIS “SA NAMA NA PUTU” akciji i tačno odgovorite bar na 3 od 5 pitanja i… to je sve. Jedan od zaista savršenih i modernih kofera za putovanja će biti vaš i zato se prijavite odmah, a evo i kako da to uradite:

Pošaljite nam sms! Ukucajte NIS napravite razmak, upišite svoje ime i sve to pošaljite na 069/3087-646
(cenu sms poruke odredjuje Vaš mobilni operater. HIT FM radio ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)

Podelite ovu priču i sa prijateljima, a sve što treba da znate, nalazi se i na sajtu www.sanamanaputu.rs

back to top
Best gambling websites website