Menu

JELA JAGODINA i HIT FM RADIO TRAŽE NAJBOLJU DOMAĆICU U SRBIJIMUŠKARCI VREME JE DA OBRADUJETE VAŠU DAMU!

JELA JAGODINA i HIT FM radio će vam u tome pomoći!

Odlučili smo da krenemo u potragu za NAJ DOMAĆICOM U SRBIJI. Od 9og pa se do 29og aprila, Jela nameštaj i HIT FM radio pitaju muškarce u Srbiji – ZAŠTO MISLITE DA JE BAŠ VAŠA DAMA - NAJ DOMAĆICA U SRBIJI?

10 dama koje budu dobile najbolje pohvale svojih muškaraca, osvojiće titulu “JELA NAJ DOMAĆICA SRBIJE“ a uz to i JELA kuhinjsku nagradu. Na kraju perioda, najbolja među naj domaćicama, osvojiće i glavnu nagradu – JELA KUHINJU.

A kako?

Muškarci, budite interesantni, kreativni i potrudite se da kao nikada do sada pohvalite svoju damu i predstavite je kao NAJ DOMAĆICU. Svoje odgovore šaljite sms-om tako što ćete ukucati prefiks JELA napraviti razmak i svoj odgovor na pitanje (Zašto mislite da je baš Vaša dama naj domaćica u Srbiji?) pošaljite na 069/3087-646.

(Napomena: Sve cene se tarifiraju po standardnom cenovniku mobilnih operatera. HIT FM radio ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)

Ekipa HIT FM radija će svakog dana pozivati autore najinteresantnijih priča i snimiti odgovor koji su nam poslali. Upravo te snimljene odgovore, emitovaćemo na HIT FM radiju, a svakog dana će po jedna dama dobiti super JELA kuhinjsku nagradu kao i titulu "JELA NAJ DOMAĆICA SRBIJE".

Ipak... Samo jedna, tačnije ona dama koju njen muškarac bude najbolje predstavio kao NAJ DOMAĆICU U SRBIJI, osvojiće glavnu nagradu – JELA KUHINJU RIVA, lakiranu UV lakom!

Imate vremena do 29.04.2018 i zato se prijavite odmah!!! Čekamo vas...

back to top
Best gambling websites website