Menu

HIT FM RADIO TI NUDI MOGUĆNOST DA JAVNO I DA ČUJE CEEEEELA SRBIJA, NEKOME KAŽEŠ: HVALA... SA DEICHMENNOM!

Vrlo jednostavna i kratka reč od velikog značaja! Po našem mišljenju, često zanemarena i potcenjena reč. A potvrdu da to nije samo reč već zaista nešto što sa razlogom i mislimo, DEICHMANN i HIT FM radio će nagraditi zaista fenomenalnim poklonom – VAUČEROM za kupovinu u DEICHMANN-u!!! A kako ga baš Vi i Vaša draga osoba možete osvojiti?

Sve što je potrebno je da nam javite kome biste Vi i zašto rekli jedno VELIKO HVALA i to javno, da čuje ceeeeela Srbija? Vašu priču poslaćete nam sms-om. Nakon toga, pozvaćemo i Vas i osobu kojoj želite da kažete HVALA a uz javno HVALA, tu osobu nagradićemo vaučerom uz koji može sebi u Deichmannu uzeti novi par obuće!

Ali to nije sve! Za tvoje iskreno "hvala" Deichmann će nagraditi i tebe, jer... Širimo pozitivnu energiju zajedno!

I zato, prijavite se odmah i nagradite sebe i nekoga ko to zaslužuje!

Prijave se vrše sms-om. Ukucajte HVALA, napravite razmak, upišite svoje ime i kome bi i zašto rekli jedno veliko i javno HVALA! Sve to pošaljite 069/3087-646. I ne zaboravite... I vas i tu osobu čeka vaučer za kupovinu u Deichmann-u!

(NAPOMENA: Svaki sms se tarifira po standardnom cenovniku koji odredjuje Vaš mobilni operater. HIT FM radio ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)

back to top
Best gambling websites website