Menu

JELA PORODIČNI KVIZ

Jela Jagodina i HIT FM radio pozivaju slušaoce da se igraju sa nama i da u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku osvoje fantastičnu KUHINJU RIVA.

A kako?

Slušaocima HIT FM radija se predstavlja PORODIČNI KVIZ u kojem prijavljeni takmičar/takmičarka treba da odgovori na 5 pitanja iz sfere interesovanja različlitih generacija.

1. Prvo pitanje je vezano za stvari/pojmove interesovanja domaćice (kuhinja, ženski preparati, kozmetika i tome sl.)

2. Drugo pitanje je vezano za stvari/pojmove interesovanja domaćina (sport, kola, tehnologija i tome sl.)

3. Treće pitanje je vezano za stvari/pojmove interesovanja starijih članova porodice (šta znače zaboravljena zanimanja i reči i koji su se ranije koristili u srpskom jeziku)

4. Četvrto pitanje je vezano za stvari/pojmove interesovanja tinejdžera i dece (likovi iz dečijih serija i emisija, pojmovi i likovi vezani za društvene mreže i tome sl.).

5. Peto pitanje je džoker pitanje i može biti ponovljena sfera jednog od prethodnih pitanja ili baš vezano za kuću ili dom.

Kviz se igra po principu eliminacije do samog super finala. Kako bi ostvarili što bolji rezultat u kvizu i samim tim odgovorili na što veći broj pitanja, JELA JAGODINA i HIT FM RADIO savetuju sve slušaoce da se okupe kao porodica, zajedno učestvuju i zajedno se izbore za fantastičnu nagradu – svoju novu kuhinju RIVA

Trajanje kviza od 11.04 do 25.04

Prijavite se odmah... Ukucajte JELA, napravite razmak, upišite svoje ime i prezime i sve ti pošaljite na 069/3087-646. Od 11. Aprila... Samo na HIT FM radiju

back to top
Best gambling websites website