Menu

JELA JAGODINA I HIT FM RADIO TRAŽE NAJ MALIŠANA U SRBIJI

U susret jeseni, slušaoci HIT FM radija dobijaju priliku da se na zabavan način takmiče i uz to obraduju sjajnim JELA JAGODINA poklonom nekog mališana za kojeg oni smatraju da taj poklon zaista i zaslužuje.

A kako?

JELA JAGODINA i HIT FM radio su organizovali potragu za mališanom koji zaslužuje titulu NAJ MALIŠAN koji će ovu jesen dočekati sa novom i fantastičnom JELA JAGODINA dečijom sobom. Roditelji, prijatelji, rodbina i komšije, svi imaju pravo da učestvuju u ovoj akciji, tako što će hvaliti mališane i boriti se da upravo njihov mališan, ili mališan kojeg poznaju, osvoji titulu NAJ JELA MALIŠAN a samim tim i poklon – sjajnu JELA JAGODINA KIKI dečiju sobu.

Ono što je potrebno jeste da nam objasnite zašto baš vaš mališan ili mališan kojeg vi poznajete zaslužuje ovu titulu? Šta je on/ona uradio/la, kako ih je ostavio bez teksta ili "bacio s' nogu", kakvu je imao reakciju, postupak ili humani gest kojim je pokazao da je poseban, već u tim godinama kvalitetan kao osoba i neko ko poštuje prave porodične vrednosti.

Svog mališana, tačnije priču o njemu prijavljujete SMS porukom tako što treba da upišete JELA, napravite razmak i svoj odgovor na pitanje: "ZAŠTO JE BAŠ VAM MALIŠAN – NAJ MALIŠAN?" šaljete na 069/3087-646. (Napomena: Sve cene se tarifiraju po standardnom cenovniku mobilnih operatera. HIT FM radio ne ostvaruje dodatni profit od sms poruka svojih slušalaca)

Ekipa HIT FM radija će svakog dana tokom trajanja akcije (od 20.08.2018 do 02.09.2018) zajedno sa JELA JAGODINOM nagradjivati po jednog autora najinteresantnije poruke. Na kraju perioda, jedan od 10 dobitnika dnevne nagrade, osvojiće i glavnu nagradu, tačnije taj mališan će dobiti NOVU KIKI DEČIJU SOBU koju poklanja JELA JAGODINA!

back to top
Best gambling websites website